Thee & koffie accessoires

Brown Betty gaat voor een totale thee- en koffiebeleving: een handgemaakte theepot, een Italiaanse espressomaker, een glazen filtersysteem, hittebestendige theeglazen, originele koffiemokken en een gamma aan barista accessoires. Van Deens design tot Japanse technologie, van Pools handwerk tot Britse charme, geparfumeerd met Italiaanse finesse,... kom de volledige collectie ontdekken bij Brown Betty in hartje Leuven.


 

BN_EvaSolo.jpg

Eva Solo is een Deens designhuis met een rijke geschiedenis in het ontwerp van thee- en koffie accessoires. Het uitgangspunt combineert steeds esthetiek, functionaliteit en kwaliteit. Eva Solo heeft een originele collectie theepotten en accessoires waaronder hun bekende ‘Tea Maker’, de glazen theepot in een neopreen jasje. De producten van Eva Solo zijn een plezier om naar te kijken, om te gebruiken en om cadeau te krijgen!


 

BN_Bodum.jpg

Theeglazen, theekopjes, theepotten, waterkokers, thermoskannen, zeefjes, eitjes, … Bodum is een Deens familiebedrijf dat kwaliteitsvolle en betaalbare thee accessoires op de markt heeft gebracht. Ze combineren Deense puurheid met gebruiksvriendelijkheid. In 1991 ontwikkelden ze de ASSAM theepot voor de British Tea Council. Met de ASSAM vond Bodum het zetten van thee opnieuw uit. Vraag ernaar bij Brown Betty.


 

BN_Bialettti_MokaExpress.jpg

Het Italiaanse merk Bialetti mag uiteraard niet ontbreken in het Brown Betty gamma. Met de bekende Moka Express maak je een authentieke espresso in enkele minuten. In Italië is deze opvallende aluminium koffiemaker niet meer weg te denken. Vul het reservoir met water, doe gemalen koffie in de filter, schroef het geheel in elkaar en plaats het op een warmtebron. Het water borrelt langzaam op en produceert een rijke aromatische espresso in slechts enkele minuten.


 

BN_Hario.jpg

Het Japanse merk Hario heeft een revolutionaire collectie ontworpen in hittebestendig glas. Hun glazen filters, glazen thee- en koffiepotten zijn prachtig van design en zorgen voor een optimale koffie- of theebeleving. De glazen filtersystemen lenen zich perfect tot het zetten van de zogenaamde ‘slow coffee’. Ook de glazen filtersystemen in hun theepotten combineren functionaliteit met kwaliteit en een intense theebeleving.


 

BN_BunzlauCastle.jpg

Op zoek naar unieke handgemaakte theepotjes, kopjes en bordjes? Kom bij Brown Betty het kleurrijke porselein van Bunzlau Castle ontdekken: hoogwaardig handgeschilderd aardewerk dat in Polen vervaardigd wordt van mineraalrijke, ruwe klei. Zo’n 400 werknemers beschilderen en bestempelen met passie elk kopje en bordje zodat het ware kunstwerkjes worden. Het Bunzlau Castle servies tovert iedere tafel om tot een feestelijk decor.


 

BN_ZellerKeramik.jpg

De geschiedenis van Zeller Keramik startte meer dan 200 jaar geleden in het kleine dorpje Zell am Harmersbach in Duitsland. Josef Anton Burger legde de grondslag voor een succesvolle business in handgeschilderd porselein. Het porselein van Zeller Keramik heeft nog niets van z’n charme verloren en is vooral bekend voor z'n eenvoudige landelijke thema’s zoals de ‘haan & hen’ collectie. Kom deze charmante collectie ontdekken bij Brown Betty.


 

Met Pip Studio haalt Brown Betty een charmante porseleinen collectie in huis.

Pip Studio heeft als motto “Happy products for happy people” met als doel met haar producten een sprankel te geven aan elke dag.

Beschilderd met de fijnste bloemmotieven, kleurrijke vogels en fruitjes haal je met dit porselein de natuur in huis. Met Pip Studio maak je van je tea-time een heuse me-time.
ONTDEK OOK DE PURE COLLECTIE VAN PASCALE NAESSENS VOOR UW TAFEL >>

Brown Betty, uw beleefwinkel in hartje Leuven met meer dan 1.000 smaken!

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x