Keuken & gedekte tafel

Brown Betty heeft alles in huis voor het perfecte koffie- of theemoment met de gepaste zoetjes en koekjes. Om de beleving helemaal 100% te maken, vind je in onze winkel ook alles voor de gedekte tafel met de pure collectie van Pascale Naessens en de originele keuken- en bakaccessoires van Tala.


 

BN_PascaleNaessens.jpg

Pure by Pascale Naessens

Met haar pure keuken heeft Pascale Naessens zich op de kaart gezet als voortrekker van gezonde, pure én lekkere voeding. Naast haar passie voor koken, wat enkele bestseller kookboeken opleverde, volgde Pascale zelf ook keramieklessen. Daar werd de basis gelegd voor haar pure keramiekcollectie.

De servieslijn van Pascale is uitgebracht onder de lijn ‘Pure’ en onderscheidt zich vooral in de kleuren, de organische vormgeving en de levende glazuren. Zowel huisvrouwen als toprestaurants Pure-C, Bouvy en het wereldberoemde Londense restaurant Hakkasan serveren op de borden van Pascale Naessens. 

In het verlengde van deze keramiekcollectie heeft Pascale Naessens ook een collectie tafellinnen uitgebracht. De collectie 'Pure Textiles' met placemats en tafellopers maakt van elke tafel een ‘pure’ tafel. 

Het volledige assortiment keramiek en tafellinnen van Pascale Naessens vind je nu bij Brown Betty in Leuven.


 

BN_Tala.jpg

Met de bak- en keukenbenodigdheden van Tala brengt Brown Betty een vrolijke retro collectie naar Leuven. Tala is ‘made in England’ en combineert een nostalgisch design met vrolijke poederkleurtjes zoals limoengroen, lichtroze, babyblauw en zachtgeel. Maatbekers, cup cake vormen, bakvormen, mengkommen en zoveel meer. Kom deze vrolijke Tala-collectie ontdekken bij Brown Betty en je krijgt zonder twijfel de bakmicrobe te pakken!ONTDEK OOK DE PORSELEINCOLLECTIE VAN BUNZLAU CASTLE, ZELLER KERAMIK EN ROY KIRKHAM OP DEZE WEBSITE >>

Brown Betty, uw beleefwinkel in hartje Leuven met meer dan 1.000 smaken!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x