Keuken & gedekte tafel

Brown Betty heeft alles in huis voor het perfecte koffie- of theemoment met de gepaste zoetjes en koekjes. Om de beleving helemaal 100% te maken, vind je in onze winkel ook alles voor de gedekte tafel met de pure collectie van Pascale Naessens, het hoogwaardige keramiek in aardse kleuren van de Deen Christian Bitz, de originele keuken- en bakaccessoires van Tala en zoveel meer.


 

BN_PascaleNaessens.jpg

Pure by Pascale Naessens

Met haar pure keuken heeft Pascale Naessens zich op de kaart gezet als voortrekker van gezonde, pure én lekkere voeding. Naast haar passie voor koken, wat enkele bestseller kookboeken opleverde, volgde Pascale zelf ook keramieklessen. Daar werd de basis gelegd voor haar pure keramiekcollectie.

De servieslijn van Pascale is uitgebracht onder de lijn ‘Pure’ en onderscheidt zich vooral in de kleuren, de organische vormgeving en de levende glazuren. Zowel huisvrouwen als toprestaurants Pure-C, Bouvy en het wereldberoemde Londense restaurant Hakkasan serveren op de borden van Pascale Naessens.

In het verlengde van deze keramiekcollectie heeft Pascale Naessens ook een collectie wijn- en waterglazen uitgebracht. De collectie ‘Pure Glaswerk’ maakt van elke tafel een ‘pure’ tafel.

Het volledige assortiment keramiek en glaswerk van Pascale Naessens vind je nu bij Brown Betty in Leuven.
Peugeot

Peugeot maakt deel uit van de symbolische Franse merken, die stevig verankerd zijn in het collectieve geheugen. De molens van Peugeot, die bij alle grote chef-koks op de tafel staan, dragen een buitengewone geschiedenis met zich mee. Het avontuur begint reeds in de 19de eeuw. Zaagbladen, koffiemolens, crinolines, tafelmolens, vélocipèdes,… de talloze uitvindingen hebben het merk altijd aan de top van vindingrijkheid en innovatie geplaatst. Bij Brown Betty vind je zowel de peper- en zoutmolens als de iconische koffiemolens.Dopper

Maak kennis met Dopper, de herbruikbare fles die single-use waterflesjes overbodig maakt. Had je al gezien dat het een fles en een bekertje in één is? Fantastisch, niet?

Doppers worden gemaakt in verschillende materialen. Er zijn de oorspronkelijke plastic Doppers (plastic dat keer op keer kan worden herbruikt). Maar het gamma werd inmiddels ook uitgebreid naar glas, enkelwandig roestvrij staal en dubbelwandige thermossen uit roestvrij staal.

Welke stijl je ook hebt en hoe je je water ook drinkt, bij Brown Betty vind je altijd wel een Dopper die bij je past! Je vindt al onze Doppers ook terug in onze webshop: https://shop.brownbetty.be/nl/accessoires/dopper/
BN_Tala.jpg

Tala

Met de bak- en keukenbenodigdheden van Tala brengt Brown Betty een vrolijke retro collectie naar Leuven. Tala is ‘made in England’ en combineert een nostalgisch design met vrolijke poederkleurtjes zoals limoengroen, lichtroze, babyblauw en zachtgeel. Maatbekers, cup cake vormen, bakvormen, mengkommen en zoveel meer. Kom deze vrolijke Tala-collectie ontdekken bij Brown Betty en je krijgt zonder twijfel de bakmicrobe te pakken!
Gefu: spiraalsnijders

Spiraalsnijders, spiralizers, spirelli’s, verschillende benamingen voor het toestelletje waarmee je (zoals een puntenslijper) lange sliertjes maakt van courgette, komkommer of wortel.

Ze bestaan in verschillende groottes, kleuren, met of zonder resthouder (waarmee je ook het laatste stukje groente vastpint en door de spiraalsnijder draait). Bij Brown Betty kozen we voor het originele merk “Gefu” omdat het naast de voordelen van kwaliteit en functionaliteit er ook mooi uitziet.
Christian Bitz

Bij ons is hij minder gekend maar daar komt snel verandering in. Deze Deense presentator, voedseldeskundige, schrijver, docent en researcher ontwierp een hoogwaardige lijn keramiek in aardse kleuren en prachtig van vorm.

In het ontwikkelingsproces heeft hij een combinatie gemaakt tussen de verschillende structuren en kleuren van materialen en een design dat het makkelijker maakt de porties onder controle te houden. Het idee is – heel eenvoudig – om het leuker en gemakkelijker te maken om dagelijks gezond te leven! Overtuig jezelf en kom een kijkje nemen bij Brown Betty.


ONTDEK OOK DE PORSELEINCOLLECTIE VAN BUNZLAU CASTLE, ZELLER KERAMIK EN ROY KIRKHAM OP DEZE WEBSITE >>

Brown Betty, uw beleefwinkel in hartje Leuven met meer dan 1.000 smaken!

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x