Thee - in love with tea!

Thee en thee is twee. De variatie aan smaken, geuren, mengelingen, groene thee, zwarte thee, kruidenthee en gearomatiseerde thee is enorm. Brown Betty heeft een premium selectie van de fijnste theemerken verzameld onder één dak. Kom langs en we laten onze expertise op jou los om de perfecte thee te vinden, zowel voor dagelijks gebruik als voor een uniek 'high tea' momentje.


 

KusmiTea2.jpg

Kusmi Tea is een verfijnd theemerk dat zijn oorsprong vindt in de 19de eeuw in Rusland. Kusmi Tea wordt momenteel verdeeld vanuit Parijs maar heeft nog niets van z’n charme verloren: prachtige authentieke verpakkingen en hoogstaande kruiden- en bloemenaroma’s gemaakt volgens traditionele recepten.

Laat je verleiden door eeuwenoude Russische theemengelingen zoals Anastasia, Prince Vladimir, Green St Petersburg en Troika. Ontdek de wellness collectie met de bekende Detox, Boost, Be Cool, Sweet Love en Boost. Voor kenners van meer traditionele theemengelingen biedt Kusmi Tea ook een collectie authentieke thee aan zoals Earl Grey, Darjeeling en English Breakfast Tea.

Kom nu bij Brown Betty de volledige collectie Kusmi Tea ontdekken. 


 

LovOrganicThee.jpg

Løv Organic is een biologisch Deens theemerk met een minimalistisch design geïnspireerd op de Scandinavische cultuur. Løv Organic is streng op z’n kwaliteit en maakt de fijnste mengelingen met groene thee, zwarte thee, kruiden en aroma’s, steeds 100% biologisch.

Ontdek de ‘Classic Blends’ met venkel, anijs, linde, rozen, rooibos, hibiscus, munt, limoengras, kamille en jasmijn. De ‘Flavoured Blends’ brengen een heerlijke waaier aan verrassende combinaties met amandel, mango, passievrucht, citrusvruchten, limoen, vanille, gember, kokos, perzik, rode vruchten, kaneel en zoveel meer. Zoek je iets apart? Ga dan voor de ‘Exclusive blends’ met klinkende namen zoals Løvely Morning, Løv is Beautiful, Winter in Løv, Løvely Night, Løv is Pure en Løv is Zen.

Geprikkeld? Stap binnen bij Brown Betty om de kleurrijke tinnen theepotjes van Løv Organic te ontdekken!


 

DammannFreresThee.jpg

Dammann Frères is een historisch Frans theehuis dat z’n reputatie heeft opgebouwd sinds 1692. Generaties later is dit theehuis - dat gerund wordt vanuit Parijs - nog steeds in handen van de erfgenamen van Dammann. Het Dammann imperium werd met veel liefde en expertise uitgebouwd en intussen wordt hun thee verkocht in meer dan 60 landen.

Dammann oogst wereldwijd de beste theesoorten en biedt een breed basisassortiment aan met onder andere zwarte, groene, gele en witte thee uit Afrika, China, Korea, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Taiwan en Vietnam. Dammann Frères maakt de fijnste mengelingen geparfumeerd met jasmijn, munt, kamille, citrus en rode vruchten verpakt in stijlvolle vintage theeblikken.

Dammann Frères is zowel geschikt voor de dagelijkse theedrinker als voor een speciaal theeritueel. Kom het proeven en ruiken bij Brown Betty! 


 

TheodorParisTea.jpg

Theodor Paris is een theehuis van de nieuwste generatie opgericht in 2002 door Guillaume Leleu. In een historisch pand aan de Seine in Parijs verzamelt hij thee uit China, Japan, Ceylon, India, Thailand, Afrika, Brazilië en Argentinië. Guillaume Leleu maakt op geheel eigenzinnige wijze theemengelingen die verrassende smaken opleveren. Als het ‘enfant terrible’ in de traditionele theewereld, heeft hij de term ‘thee sommelier’ een volledig nieuwe betekenis gegeven.

De theemengelingen van Theodor Paris zijn geïnspireerd op de karakteristieken van de Parijse vrouw: gulzig, eigenwijs, elegant, pretentieloos, uitbundig, zorgeloos, vrijmoedig,… Elke essence bestaat uit een gewone thee, een gearomatiseerde zwarte thee, een gearomatiseerde groene thee en een kruidenthee.

Verrassend, jong en eigenzinnig. Kom deze schone Parijse theedames ontdekken bij Brown Betty.


 

BN_OrTea.jpg

Or Tea? is een premium theeconcept dat er is geslaagd is om traditionele Chinese thee in een trendy en kunstzinnig jasje te steken. Het combineert de 4000 jaar oude theetraditie met een jong en aantrekkelijk imago.

In het gamma vind je een reeks ‘Chinese Classics’ met de o.a. Dragon Well, Monkey Pinch, Dragon Pearl Jasmine, enz. Daarnaast is er nog de ‘Wellbeing Series’, een ‘Urban Pop Series’ en een collectie ‘Around The World’.

Naast de pure en voortreffelijke smaken van Or Tea? zijn het vooral de vrolijke Chinese stripfiguurtjes die de kleurrijke potjes zo aantrekkelijk maken. Or Tea? is gezond, organisch, relaxerend en hip.ONTDEK HIER OOK ONZE ZOETIGHEDEN EN DELICATESSEN >>

Brown Betty, uw beleefwinkel in hartje Leuven met meer dan 1.000 smaken!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x