Thee - in love with tea!

Thee en thee is twee. De variatie aan smaken, geuren, mengelingen, groene thee, zwarte thee, kruidenthee en gearomatiseerde thee is enorm. Brown Betty heeft een premium selectie van de fijnste theemerken verzameld onder één dak. Kom langs en we laten onze expertise op jou los om de perfecte thee te vinden, zowel voor dagelijks gebruik als voor een uniek 'high tea' momentje.KusmiTea2.jpg

Kusmi Tea is een verfijnd theemerk dat zijn oorsprong vindt in de 19de eeuw in Rusland. Kusmi Tea wordt momenteel verdeeld vanuit Parijs maar heeft nog niets van z’n charme verloren: prachtige authentieke verpakkingen en hoogstaande kruiden- en bloemenaroma’s gemaakt volgens traditionele recepten.

Laat je verleiden door eeuwenoude Russische theemengelingen zoals Anastasia, Prince Vladimir, Green St Petersburg en Troika. Ontdek de wellness collectie met de bekende Detox, Boost, Be Cool, Sweet Love en Boost. Voor kenners van meer traditionele theemengelingen biedt Kusmi Tea ook een collectie authentieke thee aan zoals Earl Grey, Darjeeling en English Breakfast Tea.

Kom nu bij Brown Betty de volledige collectie Kusmi Tea ontdekken. 
DammannFreresThee.jpg


Dammann Frères is een historisch Frans theehuis dat z’n reputatie heeft opgebouwd sinds 1692. Generaties later is dit theehuis - dat gerund wordt vanuit Parijs - nog steeds in handen van de erfgenamen van Dammann. Het Dammann imperium werd met veel liefde en expertise uitgebouwd en intussen wordt hun thee verkocht in meer dan 60 landen.

Dammann oogst wereldwijd de beste theesoorten en biedt een breed basisassortiment aan met onder andere zwarte, groene, gele en witte thee uit Afrika, China, Korea, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Taiwan en Vietnam. Dammann Frères maakt de fijnste mengelingen geparfumeerd met jasmijn, munt, kamille, citrus en rode vruchten verpakt in stijlvolle vintage theeblikken.

Dammann Frères is zowel geschikt voor de dagelijkse theedrinker als voor een speciaal theeritueel. Kom het proeven en ruiken bij Brown Betty! 
De geschiedenis van het Engelse Whittard of Chelsea gaat terug tot 1886. Toen opende Walter Whittard zijn eerste winkel in Londen. Whittard beschikt over een gamma prachtige kwaliteitsproducten binnen de wereld van zowel thee, koffie als cacao. Ze weten elk seizoen weer te verrassen. Zo groeit hun jaarlijkse Kerstcollectie elk jaar weer uit tot een heus collector’s item. Verrassend, origineel en steeds topkwaliteit. Kom een selectie uit het Whittard aanbod nu ontdekken bij Brown Betty.


 BN_OrTea.jpg

Or Tea? is een premium theeconcept dat er is geslaagd is om traditionele Chinese thee in een trendy en kunstzinnig jasje te steken. Het combineert de 4000 jaar oude theetraditie met een jong en aantrekkelijk imago.

In het gamma vind je een reeks ‘Chinese Classics’ met de o.a. Dragon Well, Monkey Pinch, Dragon Pearl Jasmine, enz. Daarnaast is er nog de ‘Wellbeing Series’, een ‘Urban Pop Series’ en een collectie ‘Around The World’.

Naast de pure en voortreffelijke smaken van Or Tea? zijn het vooral de vrolijke Chinese stripfiguurtjes die de kleurrijke potjes zo aantrekkelijk maken. Or Tea? is gezond, organisch, relaxerend en hip.

Or Tea? heeft ook een bijzonder mooie collectie cadeaudoosjes met selecties van hun leukste theesoorten.ONTDEK HIER OOK ONZE ZOETIGHEDEN EN DELICATESSEN >>

Brown Betty, uw beleefwinkel in hartje Leuven met meer dan 1.000 smaken!

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x